tag:blogger.com,1999:blog-1883626075377374986.post7498413944140534211..comments2024-03-08T13:22:50.156+01:00Comments on Pienso...luego cocino: Guisantes frescos y secosSoniahttp://www.blogger.com/profile/16683636996071688499noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1883626075377374986.post-2480147309976766612012-02-09T22:08:32.191+01:002012-02-09T22:08:32.191+01:00Tants?? no en tenia ni idea!gràcies noies!
PetonsTants?? no en tenia ni idea!gràcies noies!<br />PetonsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1883626075377374986.post-46330897892307192732012-02-09T21:42:15.118+01:002012-02-09T21:42:15.118+01:00A mí me encantan, ayer los comi con un rape a la g...A mí me encantan, ayer los comi con un rape a la gallega y tienes razón, con ponerlos 3 o 4 minutos quedan redondos, más me refiero ;))))la cocina de frabisahttps://www.blogger.com/profile/18410070750543456114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1883626075377374986.post-76931630682141155282012-02-08T12:37:06.270+01:002012-02-08T12:37:06.270+01:00Són molt bons. Jo en cultivava al meu hort. Els ti...Són molt bons. Jo en cultivava al meu hort. Els tirabecs són tan fins que es menja la baina i tot! Llàstima que aquestes gelades han deixat les collites del maresme súper malmeses i no en podrem menjar gaire... i seran més cars! Uix... això de pagès, ja se sap! Quina llàstima. Molt interessant, l'article. PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1883626075377374986.post-86270314171620469942012-02-08T11:04:40.206+01:002012-02-08T11:04:40.206+01:00caray no sabia que habia tantas clases a ver si ha...caray no sabia que habia tantas clases a ver si hay suerte y no nos quedamos sin los buenos guisantes del Maresme que con estas heladas de estos dias la producción creo que se ha congelado.<br />petonMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.com