tag:blogger.com,1999:blog-1883626075377374986.post4703423641090676155..comments2024-03-08T13:22:50.156+01:00Comments on Pienso...luego cocino: Bizcocho con base menos seca Soniahttp://www.blogger.com/profile/16683636996071688499noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1883626075377374986.post-89812806103713838082020-04-02T15:35:57.979+02:002020-04-02T15:35:57.979+02:00pues a mi me pasa justo lo contrario, se me queda ...pues a mi me pasa justo lo contrario, se me queda la base demasiado tierna y se queda toda pegada al papel vegetal de horno. lo raro es que queda bien cocido y está bueno pero ya te digo, la base del bizcocho se me queda pegada.marihttps://www.blogger.com/profile/06503757757247274476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1883626075377374986.post-34592168427643980572014-11-01T09:11:06.887+01:002014-11-01T09:11:06.887+01:00Sistergloss, estem parlant de posar una safata en ...Sistergloss, estem parlant de posar una safata en el mateix moment que introduim el pa de pessic al forn. Si posessis el pa de pessic sobre una safata que ja està a dintre del forn, i per tant calenta, sí que quedaria mes fet per sota.<br /><br />Una abraçadaPienso...luego cocinohttps://www.blogger.com/profile/00855312337683490999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1883626075377374986.post-1236182114834090782014-11-01T08:55:46.288+01:002014-11-01T08:55:46.288+01:00Hola, tenia entès que si posava una safata a sota ...Hola, tenia entès que si posava una safata a sota el motlle, el pastís podia quedar més fet per sota i cremar-se... Veig que és tot el contrari.. GràciS!Sisterglosshttps://www.blogger.com/profile/09914956902259897747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1883626075377374986.post-75786923379133797752014-10-02T20:59:04.607+02:002014-10-02T20:59:04.607+02:00Montse, et podem parlar des de la nostra experiènc...Montse, et podem parlar des de la nostra experiència: nosaltres utilitzem normalment antiadherent o de llauna amb paper sulfuritzat, és el que ens dona millor resultat. Però tot dependrà del tipus de massa, hi hauran receptes que es puguin fer perfectament amb motllo de silicona. Dels fantàstics Wilton com tu dius, no te´n podem parlar: no en tenim :-) Ja saps que en aquest blog cuinem amb Pienso...luego cocinohttps://www.blogger.com/profile/00855312337683490999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1883626075377374986.post-72562016860452625872014-10-02T20:55:57.075+02:002014-10-02T20:55:57.075+02:00Paula, nosotras no te recomendaríamos tener la ban...Paula, nosotras no te recomendaríamos tener la bandeja caliente, ya que entonces le darás calor extra a la base y lo que quieres es que el bizcocho quede uniforme. En el caso de la pizza sí que quieres una base crujiente, de ahí la utilización de las piedras. <br /><br />Un abrazo,Pienso...luego cocinohttps://www.blogger.com/profile/00855312337683490999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1883626075377374986.post-64270259191519609712014-10-02T13:29:55.289+02:002014-10-02T13:29:55.289+02:00Aquests són d'aquells consells que em van de p...Aquests són d'aquells consells que em van de perles. Hi ha tres coses en aquesta vida que em tornen boja: la primera el pernil, la segona la xocolata i la tercera el pa de pessic. Les dues primeres com que les compro, sé què m'agrada, sé on trobar-ho. Però el pa de pessic considero que encara no he fet el perfecte. Només faltaria saber si el motlle també influeix: antiadherent, de llauna Montse de Santshttps://www.blogger.com/profile/17811923892390475133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1883626075377374986.post-59423306819355343462014-10-01T17:35:42.961+02:002014-10-01T17:35:42.961+02:00Mira, eso sí lo hago, para bizcochos uso la bandej...Mira, eso sí lo hago, para bizcochos uso la bandeja, no la rejilla, pero a ver qué me contáis de esto, que siempre tengo la duda, ¡chicas!<br /><br />Lo que nunca sé cómo hacer en el caso de los bizcochos es si es mejor que la bandeja esté bien caliente (como cuando haces pizza) o es mejor que la metas con el bizcocho. ¿Influye en esto? ¡¡A ver qué me decís!! :P <br /><br />Un beso, chicas!! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04558027343944212103noreply@blogger.com